Minttu-sitruunacouscous

26.9.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Minttu-sitruunacouscous

Ainekset

4 annosta
1 3 dl couscousia
2 3 dl kiehuvaa vettä
3 50 g paahdettuja pinjansiemeniä
4 1 tl raastettua sitruunan kuorta
5 2 rkl sitruunamehua
6 0,5 tl suolaa
7 2 rkl margariinia tai öljyä
8 3 rkl hienonnettua minttua

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 42 g 168 g
Proteiinia 6 g 25 g
Rasvaa 6 g 25 g
Kuitua 2 g 8 g
Energiaa kJ 1 057 4227
Energiaa kcal 252 1010

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Mittaa suurimot kulhoon, kaada päälle kiehuva vesi ja jätä turpoamaan kannen alle noin 5 minuutiksi. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla. Pese huolella sitruuna ja raasta keltaista kuorta ja purista mehu. Sekoita couscous haarukalla irtonaiseksi ja sekoita joukkoon paahdetut pinjansiemenet, raastettu sitruunankuori ja -mehu. Mausta suolalla ja lisää joukkoon margariinia tai öljyä ja hienonnettua minttua. Tarjoile lämpimänä lihapadan lisäkkeenä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: couscous kuskus
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5