Minttu-mangolassi

25.2.2016
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Minttu-mangolassi

Intiasta kotoisin oleva mangolassi on ravitseva ja virkistävä juoma aamu- tai välipalaksi. Lassi maistuu myös jälkiruokana varsinkin mausteisen aterian jälkeen.

Ainekset

4 annosta
1 2 kypsää mangoa
2 3 dl maustamatonta jogurttia
3 2 dl maitoa
4 0,5 sitruunan mehu
5 0,5 dl minttusilppua
6 hunajaa
7 (ripaus jauhettua juustokuminaa)

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 20 g 81 g
Proteiinia 5 g 20 g
Rasvaa 1 g 5 g
Kuitua 2 g 10 g
Energiaa kJ 490 1959
Energiaa kcal 117 468

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: minttusilppua

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton, Kasvis
Ruokalajit Jälkiruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat, Brunssi, Välipalat
Ruokatyypit Juomat
Pääruoka-aine Hedelmät
Makuja maailmalta Intialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja paloittele mango tehosekoittimeen tai korkeaan kulhoon. Lisää jogurtti, maito ja sitruunamehu. Soseuta sileäksi.
Lisää silputtu minttu ja hunaja. Kaada lassi laseihin ja ripauta halutessasi pinnalle juustokuminaa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: jogurtti lassi mango
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5