Minttu-ananasrelissi

10.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Minttu-ananasrelissi

Ainekset

6 annosta
1 2 prk (225 g) ananasta renkaina
2 1 sitruunankuori
3 1 rkl sitruunanmehua
4 1 rkl roseepippuria
5 1 kpl punasipuli
6 suolaa
7 1 nippu tuoretta minttua

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 5 g 28 g
Proteiinia 0 g 2 g
Rasvaa 0 g 1 g
Kuitua 1 g 4 g
Energiaa kJ 94 561
Energiaa kcal 22 134

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa ananakset pieniksi kuutioiksi. Sekoita joukkoon hyvin pestyn sitruunan raastettu kuori, sitruunanmehu, murskatut pippurit sekä hienonnettu punasipuli. Mausta vielä ripauksella suolaa sekä hienonnetulla tuoreella mintulla. Anna maustua viileässä hetken aikaa ennen tarjoilua.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: ananas
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5