Melonisalaatti

10.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Melonisalaatti

Ainekset

1 0,5 kerää rapeaa salaattia
2 1 kpl hunajameloni
3 lohko vesimelonia
4 0,5 l sokeriherneen palkoja
5 1 tuoretta kurkkua
6 tuoretta minttua silputtuna
Päälle:
1 2 - 3 rkl oliiviöljyä
2 1 rkl balsamietikkaa
3 sitruunapippuria

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 74 g
Proteiinia 9 g
Rasvaa 28 g
Kuitua 11 g
Energiaa kJ 2466
Energiaa kcal 589

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Hedelmät
Makuja maailmalta Amerikkalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Silppua salaatti kulhoon kylmän raikkaana. Koverra sekaan palloja meloneista, joista olet poistanut löysän keskustan siemenineen.Lisää kiehautetut (1-2 min.) ja jäähdytetyt sokeriherneenpalot, silputtu kurkku ja minttu. Sekoita varoen. Kostuta ainekset öljyllä ja etikalla. Ripottele päälle pippuria. Sekoita taas ja tarjoa hetken kuluttua.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
Avainsanat: hunajameloni
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5