Melonihaarukkapalat

14.5.2018
4 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Melonihaarukkapalat

Tässä helppo ja hauska idea kesäpirskeiden alkupalaksi. Valitse haarukoihin pujotettavaksi yhtä tai useampaa meloni- ja juustolaatua.

Ainekset

12 kappaletta
1 0,5 (400 g) hunaja- tai cantaloupemelonia
2 100 g vuohenjuustoa
3 100 g parmesaanijuustoa
4 1 prk (235/113 g) kivettömiä oliiveja
5 basilikaa

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 3 g 33 g
Proteiinia 4 g 45 g
Rasvaa 6 g 71 g
Kuitua 1 g 7 g
Energiaa kJ 330 3960
Energiaa kcal 79 946

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Kasvis
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

  1. Halkaise meloni, poista siemenet. Leikkaa hedelmäliha kuorettomiksi suupaloiksi.
  2. Viipaloi vuohenjuusto ja puolita viipaleet. Kuutioi parmesaani pieniksi suupaloiksi.
  3. Pujota melonia, juustoja ja oliiveja haarukoihin. Koristele basilikalla.
Teksti:
Kuvat: Tuomas Kolehmainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5