Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Meksikonpizza

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

Pizzapohjan taikina:

1 1/4 dl
Vettä
Kuivahiivaa
1/4 dl
Öljyä
1/4 tl
Suolaa
Sokeria
2 1/2 - 3 dl
Vehnäjauhoja

Täyte:

200 g
Maustettuja broilerinsuikaleita
1 dl
Tomaattisalsaa
1 - 2 rkl
Tomaattisosetta
Puolikaspaprika
2 kpl
Ananasrengasta
3 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paista broilerisuikaleet pannulla. Sekoita tomaattisose ja salsa keskenään. Levitä seos kaulitun pizzapohjan päälle. Täytä pohja broilerisuikaleilla, paprikaviipaleilla ja ananaspaloilla. Ripottele juusto pinnalle. Paista pizza 225 asteessa n. 10-15 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 2.1.2005
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.