Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Meksikolaistäytteiset lihatortillat

Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta

Ainekset

800 g
Naudan ulkofileetä
1 rkl
Öljyä
2 tl
Suolaa ja rouhittua mustapippuria
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Paprikaa
1 - 2 rkl
Öljyä
2 tl
Cajunmaustetta
1 rkl
Ruokosokeria
2 kpl
Tomaattia
1/2 kpl
Kerää jäävuorisalaattia
1 kpl
(8 kpl) vehnätortilloja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita öljy ja mausteet ja hiero lihan pintaan. Ruskista fileen pinta kauttaaltaan grillissä. Laske lämpötila pieneksi ja työnnä paistomittari lihan paksuimpaan kohtaan. Anna fileen kypsyä, kunnes sisälämpötila näyttää 56–58 astetta. Nosta filee grillistä ja kääri folioon vetäytymään noin 15 minuutiksi ennen leikkaamista.Kuori ja viipaloi sipuli. Halkaise paprikat ja poista siemenet ja kanta. Leikkaa paprikat ohuiksi siivuiksi. Paista paprika-sipuliseosta pannulla tai muurinpohjapannulla hetken aikaa. Lisää joukkoon cajunmauste ja ruokosokeri ja kääntele hetki.Pilko tomaatit ja salaatti. Leikkaa liha siivuiksi. Lämmitä pannulla tai grillissä tortillat ja täytä paprika-sipuliseoksella, tomaatilla, salaatilla ja lihaviipaleilla.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.7.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.