Meksikolainen riisi

16.5.2011
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Meksikolainen riisi

Ainekset

4 annosta
1 3,5 dl riisiä
2 1 sipuli
3 2 valkosipulin kynttä
4 2 rkl öljyä
5 1 prk (340 g/ 285 g) makeaa maissia suolaliemessä
6 1 prk (370 g) tomaattimurskaa
7 1 prk (400 g/255 g) kidneypapuja suolaliemessä
8 1 dl vettä
9 1 tl suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 107 g 428 g
Proteiinia 23 g 91 g
Rasvaa 10 g 40 g
Kuitua 19 g 76 g
Energiaa kJ 2 580 10322
Energiaa kcal 617 2467

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Edullinen
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Meksikolainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuumenna öljy kasarissa ja kuullota sipuleita hetki. Lisää mausteet ja riisi ja jatka paistamista muutama minuutti. Valuta ja huuhtele kidneypavut ja maissi. Lisää joukkoon tomaattimurskan, suolan ja veden kanssa. Hauduta ilman kantta noin 10 minuuttia. Tarjoa sellaisenaan tai grillattujen broilerileikkeiden kanssa.

Teksti:
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5