Meksikolainen makkarakastike

20.1.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Meksikolainen makkarakastike

Ainekset

4 annosta
1 500 g lenkkimakkaraa
2 1 sipuli
3 2 valkosipulinkynttä
4 1 rkl rypsiöljyä
5 1 rkl texmex-mausteseosta
6 1 prk (410/ 250 g) kidneypapuja chilikastikkeessa
7 2 dl vettä
8 2 rkl tomaattisosetta
9 1 tl basilikaa
10 1 - 2 herkkukurkkua
Lisäksi
1 persiljaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 24 g 98 g
Proteiinia 18 g 73 g
Rasvaa 27 g 108 g
Kuitua 6 g 25 g
Energiaa kJ 1 730 6918
Energiaa kcal 413 1653

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Makkara
Makuja maailmalta Meksikolainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja kuutioi makkara. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Ruskista makkarapalat kasarissa. Siirrä syrjään odottamaan.

Kuumenna öljy kasarissa ja kuullota sipulit. Sekoita joukkoon makkarat ja mausteseos. Lisää pavut kastikkeineen, vesi, tomaattisose ja basilika. Keitä muutama minuutti.

Lisää joukkoon pilkotut herkkukurkut. Koristele persiljalla. Tarjoile kastike riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Video

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: lenkkimakkara pavut
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5