Meksikolainen maissikeitto

19.1.2010
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Meksikolainen maissikeitto

Ainekset

2 annosta
1 1 sipuli
2 1 valkosipulinkynsi
3 1 rkl öljyä
4 1 banaani
5 0,5 tl currya
6 5 dl kanalientä
7 0,25 tl mietoa curryrouhetta
8 200 g maissia
9 4 rkl ranskankermaa
Lisäksi:
1 ranskankermaa
2 maissilastuja

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 40 g 81 g
Proteiinia 5 g 10 g
Rasvaa 16 g 33 g
Kuitua 6 g 11 g
Energiaa kJ 1 395 2790
Energiaa kcal 334 667

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Meksikolainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipuleita hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla Lisää joukkoon paloiteltu banaani ja curry. Anna hetken aikaa kypsyä. Kaada päälle kuuma kanaliemi. Lisää chilirouhe ja maissit. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia. Lisää ranskankerma ja anna vielä kiehahtaa. Nosta keiton pinnalle nokare ranskakermaa ja tarjoile maissilastujen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5