Meksikolainen kanasalaatti

15.7.2009
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Meksikolainen kanasalaatti

Ainekset

4 annosta
1 4 broilerin fileepihviä
2 suolaa ja rouhittua mustapippuria
3 1 avokado
4 250 g kirsikkatomaatteja
5 1 keltainen paprika
6 1 punasipuli
7 1 ruukku salaattia
Lisäksi:
1 tortillalastuja
Kastike:
1 1 limetin mehu
2 2 rkl oliiviöljyä
3 muutama tippa tabascoa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 5 g 21 g
Proteiinia 36 g 145 g
Rasvaa 15 g 60 g
Kuitua 4 g 16 g
Energiaa kJ 1 270 5078
Energiaa kcal 304 1214

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna
Makuja maailmalta Meksikolainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paista broilerinfileet öljyssä kypsiksi ja mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Nosta lautaselle ja peitä foliolla. Anna jäähtyä. Halkaise avokado ja poista kivi. Irrota hedelmälihat kuorista ja leikkaa lohkoiksi. Halkaise tomaatit. Halkaise paprika, poista siemenet ja kanta ja viipaloi. Kuori sipuli ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Pese ja revi salaatit lautasille. Asettele päälle tomaatit, avokadot ja paprikat. Sekoita kastikkeen aineet ja valuta salaatille. Viipaloi broilerinfileet i ja asettele salaatin päälle. Tarjoa lisänä tortillastuja.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5