Meksikolainen broilerikeitto

21.9.2013
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Meksikolainen broilerikeitto

Meksikolaistyylisen kanakeiton salaisuuksia ovat tacomauste sekä sambal oelek -chilitahna. Lisää keiton joukkoon halutessasi keitettyä riisiä, perunaa tai pastaa, tai laita tarjolle nachoja.

Ainekset

4 annosta
1 300 g broilerinfileesuikaleita
2 1 rkl öljyä
3 1 pieni sipuli
4 1 valkosipulinkynsi
5 2 rkl tacomausteseosta
6 5 dl vettä
7 1 kanaliemikuutio
8 3 rkl tomaattisosetta
9 1 tl sambal oelek -chilitahnaa
10 ripaus rouhittua mustapippuria
11 1 punainen paprika
12 2 - 3 rkl ranskankermaa
Koristeeksi
1 persiljaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 17 g
Proteiinia 19 g 75 g
Rasvaa 8 g 34 g
Kuitua 1 g 4 g
Energiaa kJ 714 2855
Energiaa kcal 170 682

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna
Makuja maailmalta Meksikolainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Ruskista broilerinsuikaleet öljyssä kattilassa. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi ja lisää kattilaan mausteseoksen kanssa. Kääntele hetki. Lisää vesi, liemikuutio ja mausteet. Keitä 5 minuuttia. Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta. Leikkaa pieniksi paloiksi. Keitä muutama minuutti. Lisää ranskankerma. Koristele persiljalla.

Vinkki: Lisää keiton joukkoon halutessasi keitettyä riisiä, perunaa tai pastaa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5