Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mehukas katkarapupiirakka

timer-icon15 min
Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta

Ainekset

400 g
Valmista pakastepiirakkataikinaa

Täyte

1 kpl
(180 g) pakastekatkarapuja
1/2 kpl
Pientä purjoa
1 dl
Hienonnettua, tuoretta tilliä
2 kpl
Munaa
200 g
Valkosipulituorejuustoa
2 dl
Juustoraastetta
1 tl
Sitruunapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kauli sulanut taikina ohueksi pyöreäksi levyksi. Painele taikina voideltuun piirakkavuokaan.Sulata katkaravut ja valuta huolella. Leikkaa purjo suikaleiksi ja levitä ne katkarapujen kanssa vuokaan. Ripottele päälle hienonnettu tilli.Pehmennä kulhossa tuorejuusto ja sekoita se munien ja juustoraasteen kanssa tasaiseksi. Mausta seos sitruunapippurilla.Valuta seos tasaisesti vuoan päälle ja kypsennä piirakkaa 225 asteessa noin 40 minuuttia. Peitä lopuksi tarvittaessa, jottei pinta tummu liikaa.

Miltä maistui?(4 arviota)
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.9.2005
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.