Mehukas kalkkunapiirakka

30.1.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Mehukas kalkkunapiirakka

Ainekset

6 annosta
1 1 paketti valmista piirakkataikinaa
Täyte
1 300 g marinoituja kalkkunan fileesuikaleita
2 pala purjoa
3 punainen paprika
4 1 pussi (200 g) maissia
5 2 munaa
6 200 g maustettua tuorejuustoa esim. aurinkokuivattu tomaatti
7 2 tl yrttimaustesekoitusta
8 0,5 tl suolaa
9 1 dl emmental-juustoraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 42 g 249 g
Proteiinia 26 g 153 g
Rasvaa 28 g 169 g
Kuitua 5 g 31 g
Energiaa kJ 2 184 13105
Energiaa kcal 522 3132

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kauli sulanut taikina puolen sentin paksuiseksi levyksi ja painele se voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Paista pannulla kalkkunasuikaleet. Lisää pannulle suikaloitu purjo ja hienonnettu paprika. Anna niiden hetken aikaa pehmetä.Sekoita joukkoon vielä pakastemaissit. Levitä taikinapohjalle tasaisesti lämmin kalkkuna-kasvisseos. Sekoita kulhossa munat ja tuorejuusto sekä mausteet keskenään ja valuta seos piirakan päälle. Ripottele pinnalle vielä juustoraastetta ja paista uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoile lämpimänä salaatin kanssa.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5