Mehevä toscakakku

28.2.2006
3 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Mehevä toscakakku

Ainekset

10 annosta
Pohja:
1 2 munaa
2 1,5 dl sokeria
3 2 dl vehnäjauhoja
4 1,5 tl leivinjauhetta
5 0,5 dl maitoa
6 100 g voita sulatettuna
Kuorrutus:
1 75 g voita
2 100 g mantelilastuja
3 1 dl sokeria
4 0,5 dl maitoa
5 1 rkl vehnäjauhoja
Vuokaan
1 Voita ja korppujauhoja

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 33 g 326 g
Proteiinia 6 g 58 g
Rasvaa 21 g 211 g
Kuitua 1 g 12 g
Energiaa kJ 1 431 14312
Energiaa kcal 342 3421

Reseptitiedot

Ruokalajit Leivonnaiset
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Vuoraa vuoan pohja leivinpaperilla. Sulje reuna niin, että leivinpaperi jää väliin. Voitele ja korppujauhota reunat. Vaahdota kananmunat ja sokeri kulhossa. Lisää kuivat aineet sekä maito ja sulatettu rasva. Paista uunissa 175 asteessa lähes kypsäksi (noin 20 minuuttia). Mittaa kuorrutusaineet kattilaan. Keitä sekoittaen, kunnes seos sakenee. Levitä kuorrutus paistetun pohjan päälle. Paista vielä noin 10 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5