Meetvursti-paprikapiirakka

21.9.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Meetvursti-paprikapiirakka

Ainekset

6 annosta
Pohja
1 2 dl vehnäjauhoja
2 1 dl perunasosehiutaleita
3 125 g margariinia
4 1 - 2 rkl vettä
Täyte
1 1 punainen paprika
2 100 g meetvurstia
3 4 - 5 rkl jalopenoviipaleita
4 150 g ranskankermaa
5 2 kananmunaa
6 1 tl pizzamaustetta
7 ripaus rouhitua mustapippuria
8 1 - 2 dl juustoraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 21 g 127 g
Proteiinia 14 g 81 g
Rasvaa 33 g 196 g
Kuitua 2 g 10 g
Energiaa kJ 1 811 10867
Energiaa kcal 433 2597

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: jalopenoviipaleita

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Nypi kulhossa jauhot, perunahiutaleet ja pehmeä rasva. Lisää kylmä vesi ja sekoita taikinaksi. Kääri taikina kelmuun ja nosta hetkeksi jääkaappiin. Valmista täyte. Halkaise paprika, poista siemenet ja kanta. Kuutioi paprika. Hienonna meetvurstit ja jalapenoviipaleet. Sekoita ranskankerma, kananmunat, mausteet ja juustoraaste keskenään. Kauli taikina levyksi ja painele se piirakkavuoan (halk. n. 22 cm) pohjalle ja reunoille. Pistele pohjaan reikiä. Levitä pohjalle paprikat, meetvurstit ja jalapenot. Valuta ranskankermaseos päälle. Paista piirakka 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia tai kunnes piirakka on kypsä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5