Mausteiset kalatortillat

27.8.2016
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Mausteiset kalatortillat

Kalatortilloja mehevöittävät kasvikset ja tartarkastike. Kiireessä voit tehdä ruoan myös kalapuikoista.

Ainekset

6 annosta
1 6 vehnätortillaa
Täyte
1 1 paketti (400 g) seitifileetä
2 4 rkl vehnäjauhoja
3 1 pussi tacomausteseosta
4 0,5 tl suolaa
5 2 kananmunaa
6 2 dl kuivia leivänmuruja tai korppujauhoja
7 öljyä
Helppo tartarkastike
1 1 dl majoneesia
2 1 dl turkkilaista jogurttia
3 1 dl sinappi-kurkkusalaattia
Lisäksi
1 avokadoa
2 tomaattia
3 roomansalaattia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 52 g 314 g
Proteiinia 21 g 128 g
Rasvaa 23 g 136 g
Kuitua 3 g 16 g
Energiaa kJ 2 094 12565
Energiaa kcal 500 3003

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: öljyä, avokadoa, tomaattia, roomansalaattia

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Lounas
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata seitifilee pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Leikkaa fileestä suupaloja. Kääntele palat ensin mausteilla maustetuissa jauhoissa, sitten vatkatussa munassa ja lopuksi kuivissa leivänmuruissa tai korppujauhoissa.

Paista kalapalat runsaassa öljyssä pannulla molemmin puolin rapeiksi ja kypsiksi.

Sekoita tartarkastikkeen ainekset. Pilko lisäkkeeksi avokadoa, tomaattia ja salaattia. Nostele lisäkkeet ja kalapalat lämmitetyille vehnätortilloille ja valuta päälle tartarkastiketta.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5