Mausteinen vegevokki

26.9.2017
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Mausteinen vegevokki

Miedonmakuiset, nopeasti paistuvat mifusuikaleet ovat omiaan vokattavaksi. Seuraksi sopivat aasialaiset mausteet.

Ainekset

4 annosta
1 1 paketti (250 g) maustamattomia mifusuikaleita
2 1 rkl hienonnettua inkivääriä
3 1 rkl hienonnettua valkosipulia
4 2 rkl öljyä
5 ripaus chiliä
6 1 tl kuivattua korianteria
7 1 rkl soijakastiketta
8 2 rkl limemehua
9 400 g wok-vihanneksia (tuore tai pakaste)
10 tuoretta korianteria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 14 g
Proteiinia 2 g 10 g
Rasvaa 7 g 28 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 366 1466
Energiaa kcal 88 350

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: (250 g) maustamattomia mifusuikaleita

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton, Kasvis
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja hienonna inkivääri ja valkosipuli. Kuumenna 1 rkl öljyä vokkipannussa. Lisää mifusuikaleet, inkivääri, valkosipuli, chili ja korianteri. Paista 2 minuuttia. Lisää soijakastike ja limemehu, kuumenna ja siirrä paistos pois pannulta.

Lisää 1 rkl öljyä ja vihannekset pannulle. Paista 2–3 minuuttia, lisää mifu vihannesten joukkoon ja kuumenna nopeasti. Ripottele tuoretta korianteria pinnalle. Tarjoa vokki riisin kanssa.

Video

Teksti:
Kuvat: Anna Huovinen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5