Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mausteinen marja-hedelmäsalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

250 g
Pakastemarjoja
1 kpl
Säilykeananaspaloja (227 / 140 g)
1 kpl
Omena

Mausteliemi

2 dl
Omenamehua
1 kpl
Kanelitanko
2 rkl
Ruokokidesokeria
2 tl
Vaniljasokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valmista mausteliemi. Kiehauta kattilassa mehu kanelitangon kanssa. Ota kattila liedeltä ja mausta liemi sokerilla ja vaniljasokerilla. Lisää lämpimään liemeen jäiset marjat, ananaspalat liemineen ja kuorittu ja paloiteltu omena. Anna salaatin maustua puolisen tuntia ennen tarjoilua. Poista kanelitanko. Annostele salaatti liemineen laseihin tai maljoihin.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.1.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

97

405

0,3 g

20,8 g

20,5 g

2,0 g

0,3 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Kanelitanko,

2 tl Vaniljasokeria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli