Mausteinen makkarakeitto

22.3.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Mausteinen makkarakeitto

Ainekset

4 annosta
1 400 g makkaraa
2 1 rkl rypsiöljyä
3 1 sipuli
4 1 valkosipulinkynsi
5 1 prk tomaattimurskaa (400 g)
6 7 dl lihalientä
7 1 prk kikherneitä (285/170 g)
8 2 pussia pakastekasvissuikaleita (á 250 g)
9 0,25 tl mietoa chilirouhetta
10 ripaus suolaa
11 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 34 g 136 g
Proteiinia 21 g 84 g
Rasvaa 24 g 95 g
Kuitua 7 g 29 g
Energiaa kJ 1 819 7277
Energiaa kcal 435 1739

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Viipaloi makkarat, kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Paista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä kattilassa. Lisää tomaattimurska, lihaliemi ja huuhdellut kikherneet. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää pakastekasvikset. Anna keiton kiehua muutama minuutti. Mausta ja tarkista maku.

Video

Teksti:
Kuvat: Arto Vuohelainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5