Mausteinen kuskus

24.7.2005
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Mausteinen kuskus

Ainekset

4 annosta
1 2 dl kuskusia
2 2 dl kanalientä
3 1 sipuli
4 150 g herkkusieniä
5 1 rkl öljyä
6 1,5 tl currya
7 1 tl paprikajauhetta
8 cayennenpippuria
9 2 rkl tomaattisosetta
10 1 dl rusinoita
11 0,5 tl suolaa
12 1 rkl öljyä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 39 g 155 g
Proteiinia 6 g 24 g
Rasvaa 4 g 18 g
Kuitua 4 g 15 g
Energiaa kJ 936 3743
Energiaa kcal 224 895

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Afrikkalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kaada kuskusin päälle kuuma kanaliemi. Peitä kulho kannella tai kelmulla ja anna vetäytyä 5 minuuttia. Sekoita suurimot haarukalla irtonaisiksi. Kuori ja leikkaa sipuli pieniksi kuutioiksi ja viipaloi herkkusienet. Kuumana pannulla öljy ja lisää siihen mausteet. Kääntele hetken aikaa, kunnes mausteet ovat lämmenneet ja antaneet hieman makua. Lisää sipulit ja herkkusienet ja anna niiden hieman ruskistua ja kypsyä. Nosta pannu liedeltä ja lisää joukkoon tomaattisose, rusinat sekä irtonainen kuskus. Mausta seos suolalla ja lisää sekoittaen joukkoon loraus öljyä.0805

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5