Mausteinen kasslerpaisti

22.4.2012
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Mausteinen kasslerpaisti

Ainekset

10 annosta
1 1,6 kg porsaan kassleria
2 2 tl suolaa
Liemi
1 2 sipulia
2 3 valkosipulinkynttä
3 1 l lihalientä (kuutiosta tai fondista)
4 4 dl omenatäysmehua
5 2 dl ketjap manis -soijakastiketta
6 1,5 dl fariinisokeria
7 6 kokonaista neilikkaa
Lisäksi
1 5 - 6 rkl kastikesuurusta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 26 g 258 g
Proteiinia 35 g 347 g
Rasvaa 27 g 267 g
Kuitua 0 g 2 g
Energiaa kJ 2 021 20211
Energiaa kcal 483 4830

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Ota kassler huoneenlämpöön tuntia ennen valmistamista. Jos liha on marinoitu, huuhtele se ja kuivaa talouspaperilla. Vähennä myös suolan määrää. Ruskista kassler pannussa. Hiero suola lihan pintaan ja nosta liha uunipataan. Lisää kuoritut ja pilkotut sipulit ja valkosipulinkynnet sekä muut liemiainekset. Hauduta liha mureaksi, ylikypsäksi 150-asteisessa uunissa noin 3-4 tuntia. Valele lihaa liemellä kypsentämisen aikana muutamia kertoja. Kääri liha folioon 15 minuutiksi ja viipaloi se. Siivilöi liemi kattilaan ja lisää kastikesuurus koko ajan sekoittaen. Keitä pari minuuttia koko ajan sekoittain. Tarjoa kastike lihan kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5