Mausteinen kaalivokki

21.4.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Mausteinen kaalivokki

Ainekset

4 annosta
1 300 g kaalia
2 1 - 2 porkkanaa
3 1 pieni sipuli
4 2 valkosipulinkynttä
5 2 cm pala inkivääriä
6 1 punainen chili
7 2 tl juustokuminaa
8 1 tl korianteria
9 1 tl currya
10 3 rkl öljyä
11 1 tl suolaa
12 0,5 tl mustapippuria
13 1 rkl voita
14 50 g manteleita
Lisäksi
1 2 dl turkkilaista jogurttia
2 ripaus suolaa
3 1 rkl sitruunamehua

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 8 g 33 g
Proteiinia 6 g 25 g
Rasvaa 25 g 100 g
Kuitua 4 g 14 g
Energiaa kJ 1 177 4708
Energiaa kcal 281 1125

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton, Kasvis
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Aasialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi, kuori ja viipaloi porkkanat. Suikaloi sipulit, hienonna valkosipulinkynnet ja viipaloi chili. Kuori ja hienonna inkivääripala. Paahda mantelit kuivalla pannulla.

Kuumenna öljy vokissa. Kuumenna mausteita hetki, lisää kasvikset ja paista sekoitellen, kunnes kaali pehmenee. Lisää tarvittaessa pannulle vähän vettä. Viimeistele ruoka voilla ja lisää pinnalle mantelit. Tarjoa lisänä suolalla ja sitruunalla maustettua jogurttia ja leipää.

Video

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5