Maukkaat pihvit

20.5.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Maukkaat pihvit

Ainekset

4 annosta
1 4 kpl (á 150 g) naudan sisä- tai ulkofileepihviä
2 1 - 2 rkl margariinia
3 1 - 2 rkl öljyä
4 suolaa
5 rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 0 g 0 g
Proteiinia 32 g 127 g
Rasvaa 8 g 33 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 848 3391
Energiaa kcal 202 810

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Naudanliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Vaihe 1 Siirrä pihvit huoneenlämpöön viimeistään ½ tuntia ennen paistamista. Painele lihan pinta kuivaksi talouspaperilla. Halutessasi nuiji nyrkillä kevyestiVaihe 2 Kuumenna paistinpannulla öljy ja voi tai margariini. Paras paistolämpötila on saavutettu, kun rasva on kullankeltaista, eikä se enää kupli.Vaihe 3 Paista pihvit pannulla korkeintaan kaksi pihviä kerrallaan. Pihvin voi kääntää, kun lihasneste nousee vielä kypsentämättömälle pinnalle. Paista vastaavasti pihvin toinenkin puoli.Vaihe 4 Mausta pihvit suolalla ja rouhitulla mustapippurilla, joko heti käämisen jälkeen kuumalle paistopinnalle tai vasta kypsänä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5