Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Maukkaat kolmioleivät

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Kappaletta
Fork and knife
4 Kappaletta

Ainekset

6 kpl
Paahtoleipäpalaa

Täyte 1:

6 kpl
Anjovisfileetä
1 kpl
Keitetty kananmuna
1 rkl
Kaprista pilkottuna
1/2 dl
Tuoretta ruohosipulisilppua
1/2 dl
Kevytmajoneesia

Täyte 2:

Maustettua sulatejuustoa
Rapeaa salaattia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Hienonna anjovikset haarukalla tasaiseksi massaksi. Leikkaa kuorittu kananmuna ohuiksi viipaleiksi. Sekoita keskenään hienonnettu anjovis, pilkotut kaprikset, ruohosipulisilppu ja majoneesi.Aseta työlaudalle 2 paahtoleipäviipaletta ja voitele ne sulatejuustolla. Revi päälle hiukan salaattia ja peitä kerrokset paahtoleipäviipaleilla.Levitä viipaleiden päälle anjovistahnaa sekä sen päälle kananmunaviipaleita. Pane päällimmäiseksi vielä paahtoleipäpalat ja paina leivät kevyesti kokoon. Leikkaa kolmioiksi ja pakkaa evääksi.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 10.3.2005
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.