Maukkaat kolmioleivät

10.3.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Maukkaat kolmioleivät

Ainekset

4 kappaletta
1 6 paahtoleipäpalaa
Täyte 1:
1 6 anjovisfileetä
2 1 keitetty kananmuna
3 1 rkl kaprista pilkottuna
4 0,5 dl tuoretta ruohosipulisilppua
5 0,5 dl kevytmajoneesia
Täyte 2:
1 maustettua sulatejuustoa
2 rapeaa salaattia

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 22 g 87 g
Proteiinia 11 g 45 g
Rasvaa 9 g 37 g
Kuitua 3 g 13 g
Energiaa kJ 906 3624
Energiaa kcal 216 866

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Hienonna anjovikset haarukalla tasaiseksi massaksi. Leikkaa kuorittu kananmuna ohuiksi viipaleiksi. Sekoita keskenään hienonnettu anjovis, pilkotut kaprikset, ruohosipulisilppu ja majoneesi.Aseta työlaudalle 2 paahtoleipäviipaletta ja voitele ne sulatejuustolla. Revi päälle hiukan salaattia ja peitä kerrokset paahtoleipäviipaleilla.Levitä viipaleiden päälle anjovistahnaa sekä sen päälle kananmunaviipaleita. Pane päällimmäiseksi vielä paahtoleipäpalat ja paina leivät kevyesti kokoon. Leikkaa kolmioiksi ja pakkaa evääksi.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5