Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Maukas kalakeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulin kynttä
6 kpl
Perunaa
2 kpl
Porkkanaa
1 rkl
Öljyä
1 tl
Currya
1 l
Vettä
400 g
Pakasteseitä
100 g
Sulatejuustoa
1/2 tl
Suolaa
Persiljaa halutessasi

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja paloittele sipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Pese, kuori ja paloittele perunat ja porkkanat. Kuumenna öljy kattilassa ja sekoita curry öljyyn. Kiehauta, lisää sipuli ja valkosipuli. Kuullota hetki. Lisää vesi, perunat ja porkkanat. Anna kiehua noin 10 minuuttia. Lisää hieman pehmentyneenä paloiteltu sei ja keitä noin 5 minuuttia. Lisää sulatejuusto, mausta suolalla, sekoita ja keitä vielä 5 minuuttia. Leikkaa halutessasi keiton pinnalle tuoretta persiljaa. Tarjoile keitto ruis- tai täysjyväleivän kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.10.2006
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.