Mätitahnalla täytetyt uunisilakat

27.8.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Mätitahnalla täytetyt uunisilakat

Ainekset

4 annosta
1 600 g silakkafileitä
2 150 g mätitahnaa (putkilo)
3 2 dl ruokakermaa
4 ripaus suolaa
5 ripaus mustapippuria
6 3 rkl tilliä (tuoretta hienonnettuna)

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 6 g 24 g
Proteiinia 30 g 118 g
Rasvaa 30 g 118 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 1 712 6849
Energiaa kcal 409 1637

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Aseta fileet nahkapuoli alaspäin työlaudalle tai paperille. Pursota jokaiselle fileelle koko pituudelta mätitahnaa. Käännä fileet kalan muotoon ja asettele vieretysten uunivuokaan.Sirottele pinnalle runsaasti hienonnettua tilliä. Mausta kerma kevyesti suolalla ja pippurilla ja kaada vuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Nygård
© SOK
Avainsanat: silakka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5