Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mätilajitelma

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

150 g
Siian, muikun ja kirjolohen mätiä
Merisuolaa
1 kpl
Salaattisipuli
2 rkl
Ruohosipulisilppua

Kastike :

1 kpl
(1,2 dl) smetanaa
1 rkl
Sitruunamehua
Ripaus sitruuna- ja valkopippuria

Koristeluun :

Sitruunaviipaleita

Lisäksi :

Paahdettua tummaa leipää

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Osta mädit pakastettuina ja sulata ne hitaasti jääkaapissa. Pakastus tuhoaa mädeissä mahdollisesti olevat loisten aiheuttajat. Jos mädit eivät ole olleet pakastimessa, pakasta ne ensin ainakin vuorokaudeksi. Kysy kaupasta pakastuksesta, samoin mätien suolaisuudesta!150 g mätiä sulaa rasiassaan jääkaapissa vajaassa vuorokaudessa. Mausta mädit suolattuina. Asettele ne ryhmiksi laakealle lasivadille ja silppua keskelle miedonmakuista sipulia. Koristele keko ruohosipulisilpulla.Sekoita kastike maustaen smetanasta ja tarjoa halukkaille lisäksi tummaa leipää.

Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 27.12.2004
|
Muokattu: 9.7.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.