Mätikiekot

18.10.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Mätikiekot

Ainekset

1 0,5 tummaa, makeahkoa leipää viipaleina
2 200 g ruohosipulituorejuustoa
3 100 g kirjolohen mätiä
Lisäksi
1 punasipulia
2 ruohosipulia

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 72 g
Proteiinia 48 g
Rasvaa 41 g
Kuitua 11 g
Energiaa kJ 3545
Energiaa kcal 847

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Nosta mäti sulamaan ja valumaan siivilään. Paina pyöreällä muotilla pieniä kiekkoja leivästä tai leikkaa leipäviipaleet 4x4 cm neliöiksi. Voitele leivät pehmennetyllä tuorejuustolla. Paina kaksi leipää päällekkäin ja nosta leipien päälle valutettua mätiä. Ripottele pinnalle hienonnettua punasipulia ja koristele ruohosipulinvarsilla.

© SOK
Avainsanat: leipä mäti tuorejuusto
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5