Marokkolainen uunibroileri

17.3.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Marokkolainen uunibroileri

Ainekset

4 annosta
1 800 g broilerin koipi-reisiä
2 3 rkl öljyä
3 3 valkosipulin kynttä
4 1 tl paprikaa
5 2 tl chiilmausteseosta
6 0,25 tl kanelia
7 1 tl jauhettua korianteria
8 1 tl juustokuminaa
9 0,5 tl mustapippuria
10 1,5 tl suolaa
11 0,5 sitruunan mehu
12 1 rkl siirappia tai hunajaa
13 1 rkl soijaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 6 g 25 g
Proteiinia 33 g 132 g
Rasvaa 42 g 169 g
Kuitua 1 g 3 g
Energiaa kJ 2 239 8956
Energiaa kcal 535 2141

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna
Makuja maailmalta Afrikkalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Puolita koipireidet ja pane muovipussiin. Tee muista aineksista mausteliemi ja kaada broileripalojen päälle. Anna maustua jääkaapissa vähintään 2 tuntia. Kaada pussin sisältö uunivuokaan. Lisää pohjalle tilkka vettä. Kypsennä broileria 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. Tarjoa paprikapaloilla ja rusinoilla höystetyn couscousin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5