Marokkolainen broileripata

24.7.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Marokkolainen broileripata

Ainekset

4 annosta
1 3 kpl broilerin rintafileetä
2 1 rkl öljyä
3 1 sipuli
4 2 tl valkosipulinkynttä
5 2 tl suolaa
6 0,5 tl paprikajauhetta
7 0,5 tl kurkumaa
8 0,5 tl kuminaa murskattuna
9 1 tl oreganoa
10 2 lehtisellerin vartta
11 2 porkkanaa
12 3 - 4 dl kanalientä
13 1 prk (400 g) tomaattimurskaa
14 1 prk (400 g) kikherneitä
15 1 vihreä kesäkurpitsa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 30 g 120 g
Proteiinia 38 g 153 g
Rasvaa 9 g 35 g
Kuitua 10 g 40 g
Energiaa kJ 1 489 5955
Energiaa kcal 356 1423

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pataruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna
Makuja maailmalta Afrikkalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa broilerin fileet reiluiksi kuutioiksi. Kuori ja leikkaa sipuli ja valkosipulinkynnet hienoksi. Ruskista broilerikuutiot padassa kuumassa öljyssä. Lisää hienonnetut sipulit sekä mausteet. Anna sipuleiden hetken aikaa pehmentyä. Leikkaa lehtisellerit ja kuoritut porkkanat viipaleiksi. Lisää ne pataan kanaliemen, tomaattimurskan ja valutettujen kikherneiden kanssa. Anna padan kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia. Lisää pataan paloiteltu kesäkurpitsa ja anna padan vielä porista 10 minuuttia. Tarjoile kanapata kuskusin kanssa.0805

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5