Marjasalaatti ja valkosuklaavaahtoa

27.7.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Marjasalaatti ja valkosuklaavaahtoa

Helppo ja herkullinen valkosuklaavaahto maistuu marjojen kanssa. Annostele marjasalaatti jälkiruokakippoihin, lisää päälle valkosuklaavaahtoa maun mukaan ja koristele ananaskirsikoilla.

Ainekset

5 annosta
1 vadelmia, mustikoita, mansikoita, herukoita
2 2 dl kuohukermaa
3 100 g valkosuklaata
4 1 rkl sitruunamehua
5 Koristeluun ananaskirsikoita

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 16 g 79 g
Proteiinia 3 g 14 g
Rasvaa 21 g 106 g
Kuitua 2 g 10 g
Energiaa kJ 1 114 5571
Energiaa kcal 266 1332

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Jälkiruoat
Pääruoka-aine Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna kerma kiehuvaksi pienessä kattilassa. Paloittele joukkoon suklaa ja sekoittele, kunnes suklaa sulaa. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi ja pane sitten jääkaappiin jäähtymään. Vatkaa kylmä kerma vaahdoksi ja mausta sitruunamehulla. Annostele jälkiruokamaljoihin marjoja ja nosta päälle nokare kermaa. Koristele ananaskirsikoilla.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: suklaa
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5