Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Marjamaljat

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Pakastemarjasekoitusta
6 dl
Vadelma-mustikkaviiniä (4,7til-%) tai punaista marjamehua
2 1/2 dl
Hyytelösokeria

Lisäksi:

1 - 2 dl
Vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Annostele pakastemarjat jäisinä tarjoiluastioihin. Kuumenna kattilassa viini tai mehu lähes kiehuvaksi ja sekoita joukkoon hyytelösokeri. Jatka kuumentamista vielä hetken aikaa, kunnes sokeri on täysin liuennut ja liemi kirkastunut. Kaada kuuma liemi marjojen päälle. Hyydytä hetken aikaa jääkaapissa. Koristele vaahdotetulla vaniljakastikkeella.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 10.12.2004
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.