Marinoitu vesimeloni-nektariinisalaatti

21.6.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Marinoitu vesimeloni-nektariinisalaatti

Ainekset

4 annosta
1 500 g vesimelonia
2 5 - 5 nektariinia
Marinadi
1 2 rkl tummaa balsamiviinietikkaa
2 2 rkl sitruunamehua
3 0,75 dl juoksevaa hunajaa
4 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 44 g 174 g
Proteiinia 3 g 13 g
Rasvaa 1 g 3 g
Kuitua 5 g 20 g
Energiaa kJ 850 3398
Energiaa kcal 203 812

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja kuutioi meloni. Huuhtele ja halkaise nektariinit ja poista kivet. Lohko hedelmät. Mittaa kattilaan marinadin ainekset. Kiehauta, mutta älä keitä. Kaada marinadi heti hedelmien päälle. Anna maustua huoneenlämmössä 10–15 minuuttia tai muutama tunti jääkaapissa. Tarjoa jäätelön kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: nektariini vesimeloni
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5