Marinoitu kukkakaali

15.7.2009
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Marinoitu kukkakaali

Ainekset

1 500 - 600 g kukkakaalia
2 vettä, suolaa
3 2 rkl oliiviöljyä
4 2 rkl valkoista balsamietikkaa
5 3 rkl hienonnettua tilliä
6 pala punaista chiliä
7 3 valkosipulinkynttä
8 suolaa tarvittaessa

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 11 g
Proteiinia 9 g
Rasvaa 29 g
Kuitua 12 g
Energiaa kJ 1410
Energiaa kcal 337

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paloittele kukkakaali pieniksi ja kuutioi kanta. Keitä paloja suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti, kunnes kaali on napakan kypsää. Valuta ja jäähdytä. Paloittele chili ja poista siemenet. Sekoita loput ainekset kukkakaalin joukkoon. Anna maustua jääkaapissa pari tuntia. Tarjoa alkuruokana tai buffettipöydässä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: kukkakaali
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5