Marinoitu juusto-oliiviseos

20.8.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Marinoitu juusto-oliiviseos

Ainekset

1 250 g juustoa (esim. fetaa tai vuohenjuustoa)
2 1 prk (350 ml) oliiveja
Marinadi
1 2 dl neitsytoliiviöljyä
2 2 rkl tummaa balsamiviinietikkaa
3 1 sitruunan hienoksi raastettu kuori
4 1 rkl sitruunanmehua
5 1 tl sokeria
6 1 tl kuivattua rosmariinia
7 1 - 2 valkosipulinkynttä

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 9 g
Proteiinia 36 g
Rasvaa 192 g
Kuitua 3 g
Energiaa kJ 7943
Energiaa kcal 1898

Reseptitiedot

Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Maitotuotteet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa juusto haluamasi kokoisiksi viipaleiksi tai paloiksi. Siirrä juustopalat puhtaaseen purkkiin tai rasiaan. Valuta oliivit ja lisää ne juuston päälle. Yhdistä marinadin ainekset kulhossa ja lisää se juuston ja oliivien päälle. Peitä kannella ja anna maustua jääkaapissa vähintään yön yli tai pari päivää. Ravistele purkkia muutaman kerran marinoinnin aikana.Tarjoa alkupalana rapeakuorisen leivän kera.Vinkki! Herkulliseen öljymarinadiin voi hyvin dipata leipää.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: oliivi
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5