Marinoidut porkkanat

28.3.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Marinoidut porkkanat

Ainekset

1 2 nippua (0,5 kg) porkkanoita
2 vettä, suolaa
Marinadi:
1 4 rkl appelsiinimehua
2 4 rkl oliivi- tai rypsiöljyä
3 3 rkl hienonnettua persiljaa
4 3 rkl hienonnettua ruohosipulia
5 2 tl hunajaa
6 hiven suolaa
7 hiven mustapippuria
8 2 - 3 valkosipulin kynttä hienonnettuna halutesasi

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 44 g
Proteiinia 3 g
Rasvaa 55 g
Kuitua 13 g
Energiaa kJ 2872
Energiaa kcal 686

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat, Edullinen
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Raaputa porkkanat. Kypsennä pienet porkkanat kokonaisina, isommat voi halkaista tai lohkoa. Keitä porkkanoita muutama minuutti suolalla maustetussa vedessä, valuta ja jäähdytä. Sekoita loput ainekset keskenään ja valuta porkkanoille. Sekoita varovasti. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti tai seuraavaan päivään. Tarjoa alkuruokana tai buffettipöydässä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: porkkana
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5