Marinoidut paprikat

23.4.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Marinoidut paprikat

Marinoidut paprikat sopivat ruoan lisäkkeeksi, alkupalaksi tai salaattiin. Paprikat säilyvät useita päiviä jääkaapissa.

Ainekset

8 annosta
1 2 keltaista paprikaa
2 2 punaista paprikaa
Marinadi:
1 3 rkl öljyä
2 2 valkosipulin kynttä
3 1 rkl sitruunamehua
4 suolaa
5 pippuria
Tarjoiluun:
1 persiljaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 33 g
Proteiinia 1 g 6 g
Rasvaa 5 g 42 g
Kuitua 2 g 13 g
Energiaa kJ 280 2236
Energiaa kcal 67 534

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Espanjalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese ja halkaise paprikat. Poista kanta ja siemenet. Nosta paprikanpuolikkaat leikkauspinta alaspäin leivinpaperin päälle pellille. Paista uunissa grillivastuksen alla, kunnes kuoret alkavat mustua. Kasta paprikat kylmään veteen ja poista kuori. Suikaloi jäähtyneet paprikat ja nosta kulhoon. Sekoita öljy, sitruunanmehu, hienonnetut valkosipulinkynnet ja mausteet. Kaada päälle marinointiliemi. Anna maustua viileässä vähintään 3 tuntia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: paprika
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5