Marinoidut paprikat

7.11.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Marinoidut paprikat

Ainekset

1 4 paprikaa
2 3 rkl oliiviöljyä
3 1 sitruunaa
4 0,2 tl suolaa
5 0,2 tl sokeria
6 2 valkosipulinkynttä
7 0,2 tl rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 30 g
Proteiinia 7 g
Rasvaa 44 g
Kuitua 14 g
Energiaa kJ 2262
Energiaa kcal 541

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna uuni 250 asteeseen. Jos uunissa on grillivastus, kannattaa käyttää grillilämpötilaa. Puolita paprikat ja poista siemenet. Laita paprikat uunipellille leivinpaperin päälle kuoripuoli ylöspäin. Kuumenna paprikoita uunin ylätasolla 8-10 minuuttia, kunnes kuoreen on tullut mustia läikkiä. Kasta paprikat kylmään veteen ja poista kuori veitsen avulla.Suikaloi paprikat ja laita kulhoon. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada marinointiliemi paprikoiden päälle. Anna maustua jääkaapissa vähintään tunnin ajan. Käännä palat kerran marinoinnin aikana. Tarjoa ruoan lisäkkeenä, alkupalana tai lisää salaattiin. Paprikat säilyvät useita päiviä jääkaapissa.

© SOK
Avainsanat: paprika
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5