Marinoidut kirsikkatomaatit

24.7.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Marinoidut kirsikkatomaatit

Ainekset

1 500 g kirsikkatomaatteja
Yrttiöljy
1 3 dl oliiviöljyä
2 1 rkl provencale-yrttiseosta
3 veitsenkärjellinen murskattua valkosipulia

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 17 g
Proteiinia 3 g
Rasvaa 272 g
Kuitua 7 g
Energiaa kJ 10410
Energiaa kcal 2488

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Säilöntä
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Halkaise kirsikkatomaatit ja levitä uunipellille halkaistu puoli ylöspäin. Kuivaa tomaatteja 125-asteisessa uunissa 1- 2tunnin ajan. Tarkkaile uunissa olevia tomaatteja, sillä kuivausaika vaihtelee tomaatin koosta ja lajikkeesta riippuen.Sekoita yrttiöljyn ainekset. Aseta kuivatut tomaatit puhtaaseen lasipurkkiin ja valuta päälle yrttiöljy.Sulje kansi ja anna tomaattien maustua öljyssä vähintään muutama päivä ennen tarjoilua.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: tomaatti
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5