Marinoidut kesäkurpitsat

23.6.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Marinoidut kesäkurpitsat

Ainekset

1 500 g kesäkurpitsaa, mielellään pieniä
2 1 pieni punainen chilipalko
3 4 - 6 valkosipulin kynttä
4 2 - 3 rkl oliiviöljyä
5 0,5 tl suolaa
6 mustapippuria
7 2 rkl valkoviinietikkaa
8 3 rkl hienonnettua persiljaa

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 13 g
Proteiinia 3 g
Rasvaa 29 g
Kuitua 4 g
Energiaa kJ 1375
Energiaa kcal 329

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa kesäkurpitsat viipaleiksi. Halkaise chili, poista siemenet ja silppua malto. Kuori ja viipaloi valkosipulit. Paista kesäkurpitsaviipaleet kuumassa pannussa useassa erässä öljytilkassa molemmin puolin, niin että ne saavat hiukan väriä. Siirrä viipaleet kulhoon. Lisää chili, suola, mustapippuri viinietikka ja persiljasilppu. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti tai seuraavaan päivään. Tarjoa alkuruokana.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: kesäkurpitsa
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5