Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Marinadi naudan fileelle

timer-iconNoin 2 tuntia
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Tämä naudan ulkofileen marinadi saa makunsa punaviini- tai balsamiviinietikasta ja sipulista.

Ainekset

800 g
Naudan fileetä

Marinadi:

1 dl
Öljyä
1/2 dl
Punaviini- tai balsamiviinietikkaa
1/2 dl
Soijakastiketta
1 tl
Pippurisekoitusta
1 kpl
Punasipuli
2 kpl
Valkosipulin kynttä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita marinadi öljystä, viinietikasta, soijakastikkeesta ja pippurista. Kuori ja viipaloi punasipuli. Kuori ja paloittele valkosipuli. Lisää sipulit marinadiin.

Viipaloi naudan ulkofilee ja kaada marinadi lihojen päälle marinointiastiaan tai marinoi muovipussissa muutama tunti. Pyyhi marinadi pihveistä talouspaperilla. Grillaa pihvit.

2

Viipaloi naudan ulkofilee ja kaada marinadi lihojen päälle marinointiastiaan tai marinoi muovipussissa muutama tunti. Pyyhi marinadi pihveistä talouspaperilla. Grillaa pihvit.

800 g
Naudan fileetä
Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 16.6.2006
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.