Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Marenkinen hedelmäsalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

2 kpl
Kiiviä
2 kpl
Appelsiinia
1 kpl
Päärynä
1 kpl
Omena
3 kpl
Tummaa luumua
1/2 dl
Appelsiinimehua
Sokeria
Kanelia

Marenki

1 kpl
Valkuainen
2 1/2 rkl
Sokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori kiivit, appelsiinit, päärynä ja omena ja pilko ne luumujen kanssa annospaloiksi. Sekoita hedelmäpalat kulhoon ja lisää sekaan appelsiinimehu ja ripaus sokeria ja kanelia. Pane seos noin tunniksi viileään maustumaan.Kuumenna uuni 200 asteeseen. Vatkaa valkuainen kovaksi vaahdoksi ja lisää sekaan sokeri lusikallinen kerrallaan. Jaa hedelmäsalaatti uuninkestäviin annoskulhoihin ja nostele päälle marenkivaahtoa. Paista annoksia uunissa noin viiden minuutin ajan, kunnes marenki on saanut kaunista väriä. Tarjoile heti.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 10.12.2004
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.