Manteli-raakasuklaataatelit

20.11.2017
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Manteli-raakasuklaataatelit

Piilota taatelin keskelle manteli, dippaa sulaan raakasuklaaseen ja nauti sallitut herkut glögin tai kahvin kanssa.

Ainekset

20 kappaletta
1 20 taatelia
2 20 kuorittua mantelia
3 100 g raakasuklaata

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 10 g 207 g
Proteiinia 17 g 346 g
Rasvaa 39 g 788 g
Kuitua 6 g 118 g
Energiaa kJ 1 930 38594
Energiaa kcal 461 9224

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Jälkiruoat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Poista taateleista kivet ja laita mantelit tilalle. Sulata suklaa varovasti mikrossa tai vesihauteessa.

Pyörittele taatelit yksi kerrallaan suklaassa. Nosta suklaasta haarukalla ja valuta ylimääräinen suklaa takaisin kulhoon. Aseta taateli leivinpaperille.

Laita taatelit hetkeksi jääkaappiin, jotta kuorrutus kovettuu

Teksti:
Kuvat: Panu Pälviä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5