Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mansikkamelba ja paistettu kotijuusto

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

Mansikkkamelba:

250 g
Pakastemansikoita
3/4 dl
Sokeria
1/2 dl
Mansikkalikööriä

Lisäksi:

6 kpl
Bastogne-keksejä
1 kpl
Kananmuna
250 g
Kotijuustoa
1 rkl
Margariinia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Soseuta kohmeiset mansikat. Lisää sokeri ja likööri sekoittaen joukkoon. Murskaa keksit (tehosekoittimessa) ja kaada ne lautaselle. Riko kananmuna toiselle lautaselle ja vatkaa rakenne rikki. Leikkaa juusto kuuteen osaan. Kasta juustoviipaleet ensin kananmunassa ja kierittele ne sen jälkeen keksimuruissa. Kuumenna rasva paistinpannulla. Paista juustoviipaleet voissa miedolla lämmöllä molemmin puolin. Tarjoa mansikkamelban kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.6.2007
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.