Mansikkamelba ja paistettu kotijuusto

27.6.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Mansikkamelba ja paistettu kotijuusto

Ainekset

6 annosta
Mansikkkamelba:
1 250 g pakastemansikoita
2 0,75 dl sokeria
3 0,5 dl mansikkalikööriä
Lisäksi:
1 6 kpl Bastogne-keksejä
2 1 kananmuna
3 250 g kotijuustoa
4 1 rkl margariinia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 24 g 145 g
Proteiinia 10 g 61 g
Rasvaa 10 g 58 g
Kuitua 1 g 6 g
Energiaa kJ 992 5950
Energiaa kcal 237 1422

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Jälkiruoat
Pääruoka-aine Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Soseuta kohmeiset mansikat. Lisää sokeri ja likööri sekoittaen joukkoon. Murskaa keksit (tehosekoittimessa) ja kaada ne lautaselle. Riko kananmuna toiselle lautaselle ja vatkaa rakenne rikki. Leikkaa juusto kuuteen osaan. Kasta juustoviipaleet ensin kananmunassa ja kierittele ne sen jälkeen keksimuruissa. Kuumenna rasva paistinpannulla. Paista juustoviipaleet voissa miedolla lämmöllä molemmin puolin. Tarjoa mansikkamelban kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: mansikka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5