Mansikkajäätelökakku

10.12.2004
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Mansikkajäätelökakku

Ainekset

10 palaa
1 20 kpl suklaatäytekeksiä
2 1 l vaniljajäätelöä
3 1 l mansikkajäätelöä
4 5 dl pakastemansikoita

Ravintoaineet

Pala Resepti
Hiilihydraatteja 26 g 257 g
Proteiinia 4 g 45 g
Rasvaa 14 g 142 g
Kuitua 1 g 6 g
Energiaa kJ 1 042 10418
Energiaa kcal 249 2490

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat, Edullinen
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Maitotuotteet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Nosta jäätelöt pehmenemään. Vuoraa kakkuvuoka leivinpaperilla. Hienonna keksit tehosekoittimella tai pussissa hienoksi jauheeksi. Painele keksinmurut kakkuvuoan pohjalle. Leikkaa hieman sulaneet pakastemansikat viipaleiksi.Levitä vuokaan pehmennyt mansikkajäätelö. Levitä päälle viipaloidut mansikat. Nostele mansikoiden päälle lopuksi pehmennyt vaniljajäätelö. Peitä vuoka kelmulla ja foliolla ja siirrä pakkaseen jähmettymään. Nosta jäätelökakku sulamaan noin 15 minuuttia ennen tarjoilua.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: jäätelö mansikka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5