Mansikka-vesimelonisalsa

25.6.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Mansikka-vesimelonisalsa

Kesäinen mansikkasalsa maistuu esimerkiksi grillatun lihan tai kalan lisäkkeenä.

Ainekset

4 annosta
1 0,5 l tuoreita mansikoita
2 500 g vesimelonia (kuorittuna)
3 0,5 kurkkua
4 2 rkl silputtua ruohosipulia
5 1 rkl limetin- tai sitruunanmehua (tai valkoista balsamiviinietikkaa)
6 2 rkl oliiviöljyä
7 ripaus suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 15 g 60 g
Proteiinia 2 g 7 g
Rasvaa 7 g 28 g
Kuitua 3 g 12 g
Energiaa kJ 569 2277
Energiaa kcal 136 544

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja perkaa mansikat. Kuutioi ne. Kuori ja kuutioi vesimeloni sekä kurkku. Yhdistä kaikki ainekset kulhossa ja anna maustua puolisen tuntia huoneenlämmössä tai pari tuntia jääkaapissa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5