Mansikka-rahkakääretorttu

11.2.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Mansikka-rahkakääretorttu

Ainekset

8 palaa
1 4 munaa
2 1 dl sokeria
3 1,5 dl vehnäjauhoja
4 1 tl leivinjauhetta
Täyte
1 1 prk (250 g) maitorahkaa
2 0,5 prk (á 2 dl) ranskankermaa
3 0,5 dl sokeria
4 2 tl vaniljasokeria
5 2 dl mansikka tai vadelmahilloa
6 (tuoreita ohueksi viipaloituja mansikoita)

Ravintoaineet

Pala Resepti
Hiilihydraatteja 27 g 218 g
Proteiinia 8 g 66 g
Rasvaa 7 g 59 g
Kuitua 1 g 5 g
Energiaa kJ 891 7125
Energiaa kcal 213 1703

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

1. Vaahdota munat. Lisää sokeri ja jatka vatkaamista, kunnes vaahto on valkoista ja jäykkää.2. Lisää varoen jauhot, joihin olet sekoittanut leivinjauheen.3. Kaada taikina leivinpaperille pellille ja levitä tasaiseksi kerrokseksi.4. Kypsennä levyä 200-asteisen uunin keskellä noin 10 minuuttia. Ota levy uunista.5. Kumoa levy pellin kokoiselle palalle leivinpaperia, johon olet ripotellut sokeria. Peitä levy sekoitetulla rahkatäytteellä ja levitä sen päälle mansikkahillo. Kierrä levy rullaksi ja nosta sauma alaspäin jääkaappiin.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5