Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mansikka-rahkakääretorttu

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Palaa
Fork and knife
8 Palaa

Ainekset

4 kpl
Munaa
1 dl
Sokeria
1 1/2 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Leivinjauhetta

Täyte

1 kpl
(250 g) maitorahkaa
1/2 kpl
(á 2 dl) ranskankermaa
1/2 dl
Sokeria
2 tl
Vaniljasokeria
2 dl
Mansikka tai vadelmahilloa
(tuoreita ohueksi viipaloituja mansikoita)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

1. Vaahdota munat. Lisää sokeri ja jatka vatkaamista, kunnes vaahto on valkoista ja jäykkää.2. Lisää varoen jauhot, joihin olet sekoittanut leivinjauheen.3. Kaada taikina leivinpaperille pellille ja levitä tasaiseksi kerrokseksi.4. Kypsennä levyä 200-asteisen uunin keskellä noin 10 minuuttia. Ota levy uunista.5. Kumoa levy pellin kokoiselle palalle leivinpaperia, johon olet ripotellut sokeria. Peitä levy sekoitetulla rahkatäytteellä ja levitä sen päälle mansikkahillo. Kierrä levy rullaksi ja nosta sauma alaspäin jääkaappiin.

2

Lisää varoen jauhot, joihin olet sekoittanut leivinjauheen.

1 1/2 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Leivinjauhetta
3

Kaada taikina leivinpaperille pellille ja levitä tasaiseksi kerrokseksi.

4

Kypsennä levyä 200-asteisen uunin keskellä noin 10 minuuttia. Ota levy uunista.

5

Kumoa levy pellin kokoiselle palalle leivinpaperia, johon olet ripotellut sokeria. Peitä levy sekoitetulla rahkatäytteellä ja levitä sen päälle mansikkahillo. Kierrä levy rullaksi ja nosta sauma alaspäin jääkaappiin.

1 kpl
(250 g) maitorahkaa
2 dl
Mansikka tai vadelmahilloa
1/2 kpl
(á 2 dl) ranskankermaa
1/2 dl
Sokeria
2 tl
Vaniljasokeria
(tuoreita ohueksi viipaloituja mansikoita)
Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 11.2.2007
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.