Mansikka-mustikkavispipuuro

17.2.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Mansikka-mustikkavispipuuro

Ainekset

4 annosta
1 1 l vettä
2 1,5 dl mannasuurimoita
3 (jos käytät plus-mannasuurimoita, käytä 2 dl)
4 0,25 tl suolaa
5 1 dl sokeria
6 2 dl mansikoita
7 1 dl mustikoita

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 48 g 193 g
Proteiinia 4 g 16 g
Rasvaa 0 g 2 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 912 3649
Energiaa kcal 218 872

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Jälkiruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Lisää mannasuurimot suolalla maustettuun veteen koko ajan sekoittaen.Keitä puuroa miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Tarkista kypsymisaika pakkauksesta.Lisää puuroon marjasurvos ja sokeri. Tarkista sokerin määrä.Jäähdytä puuro ja vatkaa kuohkeaksi vaahdoksi. Tarjoile kylmän maidon kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5