Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mansikka-mustikkavispipuuro

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 l
Vettä
1 1/2 dl
Mannasuurimoita
(jos käytät plus-mannasuurimoita, käytä 2 dl)
1/4 tl
Suolaa
1 dl
Sokeria
2 dl
Mansikoita
1 dl
Mustikoita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Lisää mannasuurimot suolalla maustettuun veteen koko ajan sekoittaen.Keitä puuroa miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Tarkista kypsymisaika pakkauksesta.Lisää puuroon marjasurvos ja sokeri. Tarkista sokerin määrä.Jäähdytä puuro ja vatkaa kuohkeaksi vaahdoksi. Tarjoile kylmän maidon kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.2.2005
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.