Mansikka-marenkimaljat

23.6.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Mansikka-marenkimaljat

Ainekset

4 annosta
1 0,5 l mansikoita
2 2 prk vaniljalla maustettua rahkavalmistetta
3 2 dl kuohukermaa tai kevytvispikermaa
4 1 pussi (60 g) marenkeja
5 karamelli- tai suklaarouhetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 19 g 76 g
Proteiinia 12 g 48 g
Rasvaa 18 g 72 g
Kuitua 1 g 5 g
Energiaa kJ 1 223 4893
Energiaa kcal 292 1169

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton
Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa mansikat viipaleiksi ja sekoita viipaleiden joukkoon hiukan sokeria. Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon rahkavalmiste. Valmista annokset juuri ennen tarjoamista. Pane jälkiruokamaljoihin kerroksittain pieniä marenkeja, mansikkaviipaleita ja rahkavaahtoa. Sirottele pinnalle karamellirouhetta. Tarjoa heti.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: mansikka marenki rahka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5